maanantaina, huhtikuuta 17, 2006







Minä ja Carmina ollaan harjoittelemassa meidän keittiössä ja loput kuvat on Edinburghistä..youth hostelista ja myös mäen päältä minne kiivettiin





Piilotin suklaamunia meidän keittiöön ja kaikki oli niin iloisia että halusin laittaa paljon kuvia siitä mutta meillä oli myös pääsiäis-sunnuntaina piknik puistossa ja se oli aivan mahtava. Seuraavalla kerralla yritän muistaa laittaa ne kuvat.

perjantaina, huhtikuuta 14, 2006























Ulkokuvat on Loch Lomondilta ja sitten syötiin jäätelöä..siinä on carmina ja andrea. Sitten minun uusi Ramones-paita =) Sitten on kuvia stirlingin ja loch lomondin youth hostelleista.

lauantaina, huhtikuuta 08, 2006


Kuvat Orkneyltä jatkuu ring of brodgar ja iso saari oli mahtavin paikka Orkneyn pääsaaren pohjoisosassa


















Kuvat on siis Orkneyn saarilta...yhdessä kuvassa istutaan bussissa ja syödään eväitä ja toisessa istutaan odottamassa bussia. Sitten myös kuva raunioista ja cliffseistä.







Tässä on nyt ihan sekavasti kuvia levykaupasta ja kitarakaupasta ja lumiukosta.















Heippahei..nyt oikeastaan vasta aloitan eli tuo ensimmäinen kuva on minä, deburah ja eli, ollaan siinä vain watering holessa ja näissä muissa minä ja elisa ja carmina ja niiden espanjalainen ystävä toisassa kuvassa me ollaan jazz-baarissa ja toisessa tunnels-klubissa..nämä ei ole nyt missään aika-järjestyksessä

maanantaina, huhtikuuta 03, 2006


Nyt on superkiire, mut halusin laittaa pari kuvaa tänään joten..

sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

HeiPS KAikki!!
Carmina opetti minulle kuinka tehda bloggi joten tein ja laitan tanne kuvia kaikista ihmisista ja paikoista..