torstaina, maaliskuuta 08, 2007

This is one of my favourite films:

(-would you want to talk in English just for laughs?)

Tonight I was playing this song:

(it's the most beautiful song ever, no?)

5 kommenttia:

LR kirjoitti...

Oi, täydellistä (:

PS. Tulikohan minun edellinen kommentti koskaan perille, se oli tosi pitkä ja vain höpöttelyä vaihdosta ym.? No, jos ei, niin hirveän suurta menetystä ei koskaan tapahtunut, koska se oli tosiaankin höpöttelyä, hah.

Henriikka kirjoitti...

Heips,
en tajua miten olet huomannut tuon postauksen jo, laitoin sen pari tuntia sitten..ja vastaus on vain ett kaikki on julkaistu ja en muista mitään pitkää hopotelyä sinulta eli ei varmaan oo tullu perille =s
ps. Mr. Lordi vierailee puhelinlangat laulaa-ohjelmassa perjantaita..kysy ja toivo (kysy miksi sen on pakko tehdä musiikkia ja toivo että se lopettaa)

LR kirjoitti...

Hahahaa :D tuolle kysy ja toivo -jutulle, haha! Mutta miten olen huomannut, niin, asia on niin, että päivittelen (niinku silleen, että: "sus siunakkoon!", "hellantuuteli sentään!", "oh hoh!", "mitäs se Henriikka nyt!") sinun blogia aika usein. Eiku, enhän minä päivitä, vaan sinä, minä vain tarkistan jokaisella nettikierroksella, onko täällä mitään (: Eli minä sovin täydellisesti tuohon kuvaukseen, että "if nothing happens..." vai miten se meneekään. Ja höh, jos ei ole tullut minun kommentti, siinä oli vaikka mitä, mm. "vastaus" Elisalle, mutta en jaksa enää nyt muistella sitä kun siitä on tuhat vuotta, joten tänne loppuun vain sitten vaikka että hola! :D

Lukas kirjoitti...

No, it's not the most beautiful song. At least not this version. Maybe if you would sing it, then I would maybe cry. However, the film seems quite good, now I want to see it. I know you told me many times to watch it, but I was ignorant. Well, record the song when you sing it, send it to me and I will listen to it and put the film on 'mute'. Alright?

Henriikka kirjoitti...

Sorry, did I write "song" I meant man..Ethan Hawke is dreamy <3 Hihii you don't like the song?! I like both versions, mine and Kate Bloom's.. What, you still haven't seen "Before sunrise" don't tell me this stuff I want to like you. Now go rent it pronto and no muting!