torstaina, toukokuuta 24, 2007







Oh, Sarah baked to most delicious chocolate cake =)




Then we celebrated Lisa's birthday in the flat, because no one had money to go out..


In April we enjoyed some sunny weather so we spent one day in the garden, eating and watching "Grease is the word" on tv..The next day we decided to go for a picnic in the Seaton Park, of course we had to take more adventurous route where we could climb everywhere



Alright, I survived my politics exam, so I'm allowed to upload more photos here!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä, maailman pisin postaus! :O Jee, tämä on täydellistä rentoutumista minun en-nuku, opiskelen -elämälle, vakoilen vaan sinun elämää, tai oikeastaan ei edes tarvi vakoilla, teet tämän (nettistalkeroinnin) hyvin helpoksi. Moix. PS. Eikö mun viime kommentit ole taaskaan tulleet? Mnyyh :( Voi että nukuttaa ihan älyttömästi, zzzip.

Henriikka kirjoitti...

Jippii, viimeinkin joku teletapeista on tullut kommentoimaan! Hmm, kyllähän täällä on sinun kommenteja julkaistu, mutta en tiiä onko kaikki tullu, mutta kaikki minun mailiin tulleet on julkaistu =) Odottappas vain viikko tai jotain ja näet vielä seonneempia kuvia, joita en edes voi kyllä sinun lisäksi näyttää kovin monelle, hehe

Anonyymi kirjoitti...

Oho en ees tajunnu että oon tele-tapi!

Iik Mikko Leppilampi ihanaa Mikko sydän! <3 Osaan! Kohta Mikko lähtee ulkomaille nyyh :( By the way ootko huijannu, koska sulla on kuvia Euroviisuista ja nehän oli Suomessa, mutta oot väittäny ettet oo Suomessa koko tän ajan siis HÄ!?

Nyt kyllä pitää tarkistaa onko minun toiset kommentit tuossa, sitten vaan jätän lisää ehkä.

Henriikka kirjoitti...

Juu, en muistanukaan hipsua ja paita, mutta nyt kun sanoit..tuli teletappilaulu päähän "tiivitaavi, hipsu, lala, pai" ihana ohjelma, se on suunnattu 1-vuotialle(tarviiko ne ohjelmaa?), ja on kidutusta kaikille yli 7-vuotiaille..ja kyllä munkin mielestä mikko ansaitsee <3 niin ihme juttu euroviisut kyllä.
Noniin L8R DUDE!

Lukas kirjoitti...

Okay, once again, everything that is to say about this blog has been said. I completley agree with what all the crazy Finnish people here have said and I could not have found better words. Well, I would have some stupid compliments, as ever, but I think you don't like them or don't believe me, so I'll not do it ;-)